Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers

‘Het plezier van kamperen begint hier al bij de aanschaf van een camper’

Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers

Het Sliedrechtse bedrijf Travelsmaker.nl, dé officiële dealer van Sun Living campers (onderdeel Adria Mobil) in de Drechtsteden, is sinds dit jaar gevestigd in een grotere locatie aan de Baanhoek 120. Hier staan alle campers uitgestald en kunnen liefhebbers van kamperen zelfs op een regenachtige dag de voorraad van nieuwe en tweedehands campers rustig bekijken.

Vooral deze ongedwongen sfeer is kenmerkend voor Travelsmaker.nl. “We hechten daar waarde aan, omdat we geloven dat vakantie vieren synoniem staat voor ontspanning. Daarom willen we dat de aanschaf van een camper een goede en plezierige ervaring is”, zegt Stephen Krommendam. Samen met Paul van de Stel runt hij Travelsmaker.nl. “Onze klanten kunnen rekenen op de juiste begeleiding van Paul of mij bij een eventuele aankoop.”

Nieuwe koers

Travelsmaker.nl is in 2014 opgericht door Paul en was al die jaren gevestigd aan de Baanhoek 161. “Het bedrijf stond bekend om de verhuur van campers”, zegt hij. “Na al die jaren hebben we een nieuwe koers ingezet. We richten ons nu vooral op de verkoop van nieuwe en tweedehands campers.” Om deze stap te zetten, is hij een samenwerking aangegaan met Stephen. Travelsmaker.nl heeft zich inmiddels gespecialiseerd als officiële dealer van Sun Linving campers, onderdeel van Adria Mobil. De verhuur is ondergebracht bij PlanV in Sliedrecht.

Onderhoud en garantie

Door die jaren ervaring heeft Travelsmaker.nl veel kennis en kunde in huis. “Al onze campers staan binnen en we hebben ook altijd voorraad”, zegt Stephen. “Bij de aanschaf zorgen we dat de camper volledig rijklaar is, dat is bij de prijs inbegrepen. Net zoals een jaar garantie. Voor onderhoud kunnen kopers ook bij ons terecht. Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld de financiering via ons te regelen. We hebben echt alles onder één dak.”

Een afspraak maken om Travelsmaker.nl te bezoeker is niet noodzakelijk, maar is wel aan te raden. “We hopen dat geïnteresseerden zich welkom voelen om te komen kijken”, zegt Stephen. “De koffie staat klaar en we vertellen natuurlijk graag meer over onze campers. Bij Travelsmaker.nl begint het plezier van kamperen al bij de aanschaf van de camper.”

Meer informatie en het camperaanbod is te vinden op www.travelsmaker.nl of neem contact op via 06 – 50 25 88 12.

Populaire artikelen

Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers
‘Het plezier van kamperen begint hier al bij de aanschaf van een..
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495..
E-Motorsport is een race team in de modelbouw autosport
Met team eigenaar Erik van Poeke kwam het team dit seizoen uit..