Zoek
Sluit dit zoekvak.

Suzuki Swace

Misschien een vreemde vraag. Hebben jullie ooit van deze auto gehoord? Ik denk dat u zult zeggen? Swace?? Nooit van gehoord! Toch is de Suzuki Swace al een tijdje op de markt. Daarnaast lijkt hij heel veel op een andere auto. Bij sommige merken is het handig om gewoon een auto te kopiëren. Dat wil niet zeggen dat het dan een verkeerde auto wordt. Het is juist een aanvulling op het productengamma. En, daarmee kan je jouw clientèle vasthouden. In dit geval, je begint met een Suzuki Alto, maar dan komt er gezinsuitbreiding. Dan heb je behoefte aan een stationwagen. Dan komt er twijfel. Je bent erg tevreden over je dealer (in dit geval Reno Autoservice in Dordrecht en Sliedrecht), ja ik krijg er geld voor om dit te zeggen😊 Naast deze dealers zijn er genoeg andere Suzuki dealers die ook zeer goed zijn. Terug naar een nieuwe ruime auto, dan heeft Suzuki deze Swace te koop. Een zeer ruime stationwagen die goed rijdt. 

U weet dat onze flesjes water altijd een belangrijk item is. Je moet er toch niet aandenken dat een flesje valt en onder het rempedaal komt te zitten, in een noodsituatie. In deze Suzuki Swace is dit zeer goed geregeld. Twee flesjes staan aan de verkeerde kant van de pook, richting achterbank. Onder de armsteun. In deze Swace kan de armsteun volledig over de flesjes heen. Er is ruimte genoeg. Wat?? Ik zal het proberen uitleggen, bij de meeste auto’s zijn deze armsteunen naar voren te plaatsen. Daardoor komen de flesjes krom te staan, of vallen eruit. In de achterste stand van de steun, staan de flesjes goed. Alleen heb je dan niets aan de armsteun. Die zit te veel naar achteren. Dus, schuif je de steun naar voren en dan vallen de flesjes eruit. Hé hé, ik ben er. In de Suzuki gaat deze steun eroverheen. Wat een verhaal over twee flesjes water😊 Maar, het is niet voor niets de Praktijkauto. 

Uiteraard op het stuur de knoppen die er horen. Voor de bestuurder snelheid, toeren en tankinhoud. In het midden een zeer groot navigatiescherm. Eronder de climate control. Dan een vak met QI-lader en daarachter de pook. De stoelen zitten prima en geven voldoende steun. Voorin is heel veel ruimte en achterin kunnen twee volwassenen uitstekend zitten. Alleen als je wat ouder bent, is de lagere instap wat lastiger. Kofferbak? Mega! 

Met deze Suzuki Swace is niets mis. Kenners herkennen zeker een soort gelijke auto. Klopt, maar als je nou eenmaal gewend bent aan je dealer, ik maak weer even graag reclame (kan ik de factuur sturen Martin😊) Reno Autoservice in Dordrecht en Sliedrecht (Okay Joshua, krijg jij er ook één😊) en je wilt graag in een moderne stationwagen rijden, dan zijn bovengenoemde heren u gaarne bereid om deze uitstekende auto aan te bevelen. Hij rijdt absoluut goed, zit lekker en heeft ruimte. 

Ook bij deze Suzuki Swace telt het volgende: als u in de regio Dordrecht woont, of gewoon naar Reno Autoservice Dordrecht, of Sliedrecht wilt gaan, en u heeft deze test gelezen? Zeg dan tegen de heer Martin de Wilt, directeur bij dit bedrijf, of Joshua van Houwelingen, directeur in Sliedrecht, dat u via Alles op Wielen bij hem gekomen bent. Zit er vast nog een leuke attentie aan vast. De Suzuki Swace is te koop vanaf € 31.950, – Onze versie kost vanaf € 33.7405 –

Populaire artikelen

Range Rover Velar
Welkom bij onze gedetailleerde autotest van de Range Rover Velar. Deze luxe..
NIO EL 7
Introductie Oeps, oeps oeps, ik ben zwaar verliefd. En ik niet alleen,..
Range Rover Sport PHEV
Tja, wat zal ik hierover schrijven? Een dijk van een auto, alles..