Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Suzuki Across

Suzuki A-Cross

Ik heb het al eens eerder aangehaald, als je met een speciale auto ga rijden dan zie je hem niet veel. Maar, rijd je er zelf in dan zie je heel veel van hetzelfde merk rijden. Dat overkwam mij ook weer met deze Suzuki A-Cross, de versie waar een stekker ervoor zorgt dat je elektrisch bijna 80 kilometer (!!!) op stroom kunt rijden. Voor zover ik na kan gaan, is dit de plug-in met het grootste actieradius. Dat blijkt ook wel uit het gemiddeld gebruik, namelijk 3,7 liter (te dure) benzine op 100 kilometer. En dan is de Suzuki A-Cross geen kleine auto. Een hele goede prestatie.

Het interieur is eigenlijk best sober, maar wel heel erg netjes en groots! Alles zit op de juiste plek en het navigatiescherm springt er mooi uit. De klokken voor de bestuurder geven op een grote manier de snelheid en status van het rijden aan. De ruimte voorin is; ruim! De stoelen geven een goede steun en zijn ook te verwarmen en te koelen. Het stuurwiel is ook te verwarmen. De flesjes water staan lekker stevig. De ruimte achterin is heerlijk groot, eindelijk weer eens een auto die genoeg plek geeft aan medepassagiers. De kofferbak is van het gelijke kapittel.

De Suzuki A-Cross Plug-in is een super lekkere reisauto en heeft een prima uitstraling. Hij ligt goed op de weg en stuurt lekker strak. Het zicht is rondom goed en wij kwamen uit op een gemiddeld verbruik van 3,7 liter op de 100 kilometer. Voor een dergelijke auto een uitstekend verbruik, uiteraard mede door de Plug-in, kan je rond de 80 kilometer elektrisch rijden.

Onze uitvoering is niet meer te koop, hij is vervangen door weer een nieuwere. Maar hij is te koop vanaf € 58.695, -.

Populaire artikelen

Range Rover Velar
Welkom bij onze gedetailleerde autotest van de Range Rover Velar. Deze luxe..
NIO EL 7
Introductie Oeps, oeps oeps, ik ben zwaar verliefd. En ik niet alleen,..
Range Rover Sport PHEV
Tja, wat zal ik hierover schrijven? Een dijk van een auto, alles..