Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Subaru XV 2020 

Het leuke van een item later schrijven is, dat je alles opnieuw beleeft. Wij zijn in augustus op een korte trip naar Duitsland geweest. Met Corona maatregelen en dus overal mondkapje op. Niet erg leuk, maar je moest. En nu nog steeds. Maar een trip met een geweldige auto is altijd fijn. Waarschijnlijk zal het wel bekend zijn, ik ben fan van Subaru. De auto is super en ook is de relatie met Subaru Nederland uitstekend. 

Ik was mijn mondkapje vergeten en haal er één op in de Subaru. Er staat een vrouw te kijken naar de XV en zij zegt: “Wat een mooie auto heeft u”!  Uiteraard bedank ik haar hartelijk en toch sta je een beetje vreemd te kijken dat iemand dat zegt. Nee, het gaat er niet om dat een vrouw dit zegt, juist heerlijk dat deze dame interesse heeft voor mooie auto’s, maar complimenten zijn niet de meest gehoorde uitspraken. 

Maar deze mede gast van het hotel heeft natuurlijk wel gelijk. Als u de foto bekijkt van vierhoog uit ons appartement ziet u een mooie gestroomlijnde automobiel staan. De kleur is niet echt spannend, wel apart. Mooi schuifdak en dan wat striping extra, rijdt eens langs bij Kleinwier in Zwijndrecht, zij helpen u verder. 

Subaru begint altijd wat later om de nieuwste ontwikkelingen te volgen, maar daar hebben zij wel een uitstekende reden voor. Laat de concurrent alles oplossen en dan hebben wij een nog beter idee. Vroeger was er een reclame; second is best. Dus deze hybride uitvoering is slechts het begin. Als ik eerlijk ben, je hebt er bijna niets aan. Dus, met de volgende uitvoering zult u verbaasd zijn. Maar als u nu een dikke caravan wilt trekken? Is dan hybride het meest belangrijkst? Nee, de trekkracht van uw auto en dat deze u veilig op de plaats van bestemming brengt. 

Zeker met een Subaru moet u zelf gereden hebben, misschien niet de auto die als eerste bij u in gedachte komt, maar eenmaal meegereden zult u hopelijk toegeven; dit is wel een aparte auto. Veel comfort, enorme trekkracht en rijk uitgevoerd. Daarnaast heb ik zelf heel veel goede ervaring bij Subaru dealer Kleinwier in Zwijndrecht. Kijk eens op www.kleinwier.nl wat zij te bieden hebben. Vertel ze dat u via dit medium daar terecht bent gekomen en er wacht zeker op een extra spontane aanbieding. 

Populaire artikelen

Range Rover Velar
Welkom bij onze gedetailleerde autotest van de Range Rover Velar. Deze luxe..
NIO EL 7
Introductie Oeps, oeps oeps, ik ben zwaar verliefd. En ik niet alleen,..
Range Rover Sport PHEV
Tja, wat zal ik hierover schrijven? Een dijk van een auto, alles..