Zoek
Sluit dit zoekvak.

Exclusief introductiemodel IONIQ 6 First Edition: te reserveren vanaf 9 november.

  • Topversie komt in gelimiteerde oplage van 250 exemplaren naar Nederland
  • Exclusieve designelementen exterieur en interieur voor een strakke, sportieve look
  • IONIQ 6 First Edition inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket

Hyundai viert de komst van de IONIQ 6 met een exclusief introductiemodel, de IONIQ 6 First Edition. Dit speciale topmodel komt in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren naar Nederland en is vanaf 9 november 2022 online te reserveren via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op: www.hyundai.com/nl/ioniq-6-first-edition.html.

De IONIQ 6 First Edition is een zeer exclusieve versie van de nieuwe elektrische Hyundai. Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving heeft een gecombineerd vermogen van 325 pk en 605 Nm aan koppel. Het interieur is voorzien van tal van exclusieve, sportieve designelementen. De IONIQ 6 First Edition staat op 20-inch lichtmetalen matzwarte velgen met 245/40 R20-banden (Pirelli). In deze configuratie bedraagt het rijbereik tot 519 km (volgens WLTP).

Designaccenten in zwart

De kleur zwart voert de boventoon in de IONIQ 6 First Edition. Glanzend zwarte sierlijsten aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken en de glanzend zwarte buitenspiegelkappen benadrukken de strakke look van de IONIQ 6 First Edition. Ook de dorpels en het Hyundai-logo aan de voor- en achterzijde zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Binnenin is eveneens te genieten van bijzondere designaccenten die uniek zijn voor de IONIQ 6 First Edition, waaronder een glazen schuif-/kanteldak, zwarte hemelbekleding, speciale ‘First Edition’ lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen en ECONYL®-vloermatten.

Voor deze speciale introductieversie van de IONIQ 6 is er keuze uit vier kleuren: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic en Gravity Gold Matte.

De IONIQ 6 First Edition wordt geleverd inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket. Opladen met IONITY betekent: profiteren van hoge laadsnelheden en korte laadsessies – met 100% hernieuwbare energie voor emissievrij en CO2-neutraal rijden – bij meer dan 1.700 krachtige IONITY-oplaadpunten langs de belangrijkste Europese snelwegen.

Reserveren via Hyundai Cl!ck to Buy

Vanaf 9 november 2022 is de IONIQ 6 First Edition online te reserveren via het Hyundai Cl!ck to Buy-platform. Daarvoor wordt klanten eerst gevraagd een Hyundai Cl!ck to Buy-account aan te maken. Hyundai adviseert klanten dit tijdig te doen, nog vóór de pre-sale echt van start gaat. Op het Hyundai Cl!ck to Buy-platform kunnen klanten hun voorkeursdealer kiezen, accessoires toevoegen aan hun bestelling en de gewenste bezorgmethode selecteren.

Klanten die een reservering plaatsen via Cl!ck To Buy krijgen binnen enkele minuten bericht of de reservering gelukt is of niet. Klanten die een reserveringsbevestiging ontvangen, krijgen kort daarna een persoonlijke offerte van de Hyundai-dealer van hun voorkeur. Zodra het aanbod van de Hyundai-dealer is geaccepteerd, kan de aankoop worden afgerond via Cl!ck To Buy of in de showroom van de Hyundai-dealer.

Mocht een reservering niet succesvol zijn, dan wordt de aanvraag op een reservelijst geplaatst. Als een andere klant zijn of haar reservering annuleert of de offerte van de Hyundai-dealer niet tijdig accepteert, krijgt de volgende persoon op de wachtlijst (voor de desbetreffende carrosseriekleur) de optie tot koop.

Revolutie in elektrisch rijden

De IONIQ 6 is – na de IONIQ 5 – het tweede model van IONIQ, het gloednieuwe line-up-merk van Hyundai dat zich exclusief richt op 100% elektrische auto’s. Met zijn gestroomlijnde design, lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21 en rijbereik tot 614 kilometer* (volgens WLTP) is de IONIQ 6 een revolutie op het gebied van elektrisch rijden.

De riante actieradius van de IONIQ 6 wordt mogelijk gemaakt door het speciale platform waarop de elektrische Hyundai is gebouwd. Dit Electric Global Modular Platform (E-GMP) is speciaal ontwikkeld voor batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) en maakt opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties mogelijk, waarbij laden met 800 volt standaard is. Slechts 15 minuten laden zorgt voor een extra actieradius tot 351 km. De speciale Vehicle-to-Load-technologie zorgt ervoor dat de IONIQ 6 ook stroom kan leveren aan andere elektrische apparaten.

Belangstellenden kunnen de IONIQ 6 First Edition op 9 november 2022 vanaf 10.00 uur online reserveren via Hyundai Cl!ck to Buy, waarbij de volgorde van het moment van reservering bepalend is.

* Versie met 77,4 kWh-batterij, achterwielaandrijving en 18-inch wielen.

 

Populaire artikelen

Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers
‘Het plezier van kamperen begint hier al bij de aanschaf van een..
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495..
E-Motorsport is een race team in de modelbouw autosport
Met team eigenaar Erik van Poeke kwam het team dit seizoen uit..