Zoek

Bourgondisch nazomeren in een wijngaard

Reisorganisatie Wijnrondreizen.com biedt wijnreizen aan naar 36 landen

Bourgondisch nazomeren in een wijngaard

Met een aanbod van maar liefst 36 wijnbestemmingen wereldwijd biedt reisorganisatie Wijnrondreizen.com liefhebbers van een goed glas wijn een uitgelezen keuze. Van geliefde wijnbestemmingen als Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland tot minder geijkte wijnlanden waaronder Cyprus, Roemenië, Servië, Macedonië en Centraal-Azië met Armenië en Georgië, de wijnbakermat. Toeristen die hun wijnreis graag willen koppelen aan een activiteit kunnen kiezen uit 35 activiteiten, waaronder een wandel- of fietswijnvakantie, zeilen rond Corsica, Sardinië of de Griekse eilanden, een yoga- of golfvakantie, wijnreizen met een culinaire insteek waaronder truffels zoeken op een wijndomein in de buurt van Vosne-Romanée in Bourgondië tot en met een safari in Zuid-Afrika. De reisorganisatie is begin 2020 opgezet door Jonathan Eschauzier en houdt kantoor in Kortrijk in België. Ze is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen (GFG België). Nadere info via www.wijnrondreizen.com.

25 landen in Europa
Met een aanbod van 25 landen in Europa hebben vakantiegangers een ruime keuze voor wijnreizen in de maanden april tot en met eind oktober, begin november. Maar ook voor de wintermaanden biedt Wijnrondreizen.com een groot scala aan bestemmingen, waaronder Cyprus, Malta en de Canarische eilanden. Daarnaast natuurlijk intercontinentale bestemmingen waaronder Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Chili, Argentinië, Uruguay en Peru – feitelijk kan men iedere maand van het jaar op wijnvakantie.

Maatwerk door specialisten
‘Maatwerk is ons devies’, aldus eigenaar Jonathan Eschauzier. ‘Klanten kunnen kiezen uit fly-drives, met eigen auto, vliegtuig of trein reizen, cruisen, we organiseren vakantiereizen voor singles, koppels en vriendengroepen tot en met teambuilding bedrijfsuitjes en incentives voor groepen tot 100 personen.’ Ook qua accommodaties is het aanbod breed: van sfeervolle gîtes en wijnboerderijen tot kastelen en super-de-luxe hotels, waaronder het Leeu Estate in Franschhoek (Zuid-Afrika), het 5-sterren boetiekhotel Terra Dominicata in de Priorat wijnstreek rond Tarragona en het indrukwekkende kasteelhotel Castello di Velona met magistraal uitzicht op de Montalcino wijnregio in Toscane.

Druiven plukken of stedentrip
Wil je eens ervaren hoe het is om één of een paar dagen druiven te plukken via de reisorganisatie, dan kan dat dit najaar in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Gaat de voorkeur meer uit naar een combinatie van wijnproeven en een stedenreis, denk dan bijvoorbeeld aan wijnreizen naar New York, Rome, Dubrovnik, Athene of Genève of dichter bij huis Brugge in combinatie met de wijngaarden in Heuvelland.

Golfen en wijnproeverijen
Mooie wijngebieden en prachtige golfresorts zijn bij Wijnrondreizen.com een van de veelgevraagde combinaties. Aangeboden worden onder meer overnachten in het Castiglion del Bosco Rosewood Hotel met wijnproeven en golfen op het eigen golfresort, het exclusieve Peralada Wine Spa & Golf hotel in de Emporda wijnstreek in Costa Brava met eigen golfresort en het nieuwe Perelada wijnhuis. Buiten Europa kan men in onder meer Zuid-Afrika, Amerika of Nieuw-Zeeland een golfvakantie ideaal combineren met wijnproeverijen.

Oprichter Jonathan Eschauzier is in Frankrijk geboren en woonde in zijn jeugdjaren in de Languedoc, alwaar zijn voorliefde voor wijn opbloeide. Na een bachelor opleiding Toerisme in Kortrijk maakte hij van zijn idee om zijn twee passies reizen en wijnen samen te laten komen een realiteit, Wijnrondreizen.com, nu een sterk groeiende reisorganisatie.

Populaire artikelen

Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers
‘Het plezier van kamperen begint hier al bij de aanschaf van een..
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495..
E-Motorsport is een race team in de modelbouw autosport
Met team eigenaar Erik van Poeke kwam het team dit seizoen uit..