Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Autobedrijf Stuurman in Sliedrecht is aangesloten bij Autovakmeester!

Het leuke van dit autobedrijf is dat je ontvangen wordt in een informele omgeving. Bij veel autobedrijven is de eigenaar een keurig gekleed persoon. Niets mis mee, maar in Sliedrecht is dat ietsjes anders. Bij de receptie zit Jan Vermeulen. “Goedemorgen Jan, waar is Jan! Jan is in de werkplaats,” zegt Jan. Snapt u hem nog? Goed, even op een rijtje, ik ben op zoek naar Jan de Jong, directeur en eigenaar van Stuurman Auto. Ik wil hem een hand geven, maar, ach wat maakt mij het uit. Het is een echte werkhand, als je sleutelt aan een auto heb je geen schone handen. Dus, krijg ik een vette hand, van Jan😊

Waarom Autovakmeester?

Jan de Jong geeft antwoord: “Om steeds op de hoogte te blijven van de ontwikkeling binnen de autobranche zijn wij aangesloten bij Autovakmeester. Dit is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen.”

“Omdat het een professionele organisatie is, doen wij wat wij beloven. Het is een open, eerlijk en transparant organisatie.” Zegt Jan. “En omdat wij een vertrouwd gezicht zijn en wij kennen de klant en de auto persoonlijk, dan kom je automatisch bij  Autovakmeester. Door de kwaliteit en meesterschap geven wij 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook!” besluit Jan de Jong.

Bij Autovakmeester Stuurman  kunt u ook terecht voor een kwalitatieve occasions in iedere prijsklasse en van alle merken en leeftijden. Maar ook voor een nieuwe auto kunt u bij Stuurman terecht. Jan is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe Honda’s. Ook zijn zij Daihatsu service dealer. In de Alblasserwaard rijden nog steeds veel Daihatsu modellen. In de showroom staat een Daihatsu van minimaal 25 jaar oud, ooit geleverd aan een aardappelboer. Jan kwam hem tegen, onder het stof, en daar staat hij pontificaal in de showroom. Ooit geleverd door? Inderdaad, Jan!

Adres: Lelystraat 99 – 3364AH Sliedrecht

Telefoon: (0184) 412796

Populaire artikelen

Kia EV6 bekroond tot Trekauto van het Jaar 2024
Deel op: Twitter Deel op: Facebook Deel op: LinkedIn Kia EV6 bekroond..
Grotere locatie Travelsmaker.nl voor nieuwe en tweedehands campers
‘Het plezier van kamperen begint hier al bij de aanschaf van een..
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220
Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495..